Preduzeće za informatički inženjering, konsalting i marketing “ORBIS” d.o.o. je osnovano u decembru 1989.godine sa namerom da se prevashodno bavi informatičkim inženjeringom tj. da se bavi projektovanjem i uvođenjem informacionih sistema i njihovim kasnijim održavanjem. Ovo podrazumeva računarsku opremu, računarske komunikacije i mreže kao i sistemski i aplikativni softver.

Preduzeće “ORBIS” može da Vam ponudi sledeće usluge i opremu: - Programe (softver) po zahtevu.
  -Računovodstveni paket BIZNISOFT koji je namenjen  preduzećima, preduzetnicima i knigovodstvenim agencijama a obuhvata:finansijsko, robno-trgovinsko poslovanje (veleprodaju i maloprodaju sa fiskalnim kasama), proizvodnju, servise, komision, finansijsku operativu, blagajne, kadrovsku evidenciju, obračun LD-a
  - Licencni Microsoft software, pre svega legalizaciju piratskih verzija Windows-a i Office-a. Instalacija Linux-a umesto Windows-a, Open office-a umesto Ms-office-a (Word, Excel,.),Free DOS-a umesto Ms DOS-a, Evolution umesto MS Outlook-a, Brasero umesto Nero, Mozila umesto Internet Explorer-a.
  -Obuku korisnika za rad na računaru (Windows, Word, Excel, Internet,,,.).Održavanje informacionih sistema.  
  -Prodaja i implementacija programskih rešenja za upravljanje i arhiviranje elektronskih i papirnih dokumenata na računar e-DMS (sistem za upravljanje dokumentima)
  -Umrežavanje i prodaja pasivne i aktivne mrežne opreme(kablova, modema,svičera,rutera, rek ormana,pach panela,)
-Video nadzor uz pomoć DVR snimača, DVR video PC-kartica i softvera sa analognim i/ili mrežnim IP kamerama. Projektovanje i uvođenje sigurnosnih sistema za kontrolu pristupa sa evidencijom radnog vremena kao i protiv-provalnih i protiv-požarnih sistema sa pratećom opremom i protiv-požarnim aparatima.
  - POPRAVKU RAČUNARA I ŠTAMPAČA KAO I PREVENTIVNO ODRŽAVANJE ISTIH.
  - PRODAJA I INSTALIRANJE ANTIVIRUS PROGRAMA KAO I INTERVENCIJE NA ZARAŽENIM RAČUNARIMA.
  - UVOĐENJE, OBUKA I ODRŽAVANJE GIS-a (Geografski Informacioni Sistem) za povezivanje grafičkih podataka u prostoru sa tabelarnim podacima-atributima i manipulaciju istima.
  - Prodaja GPS Garmin i GPS Trimble uređaja za GIS, lokatora podzemnih instalacija.Naručivanje satelitskih snimaka određenog geografskog područja.
  - GPS SISTEM ZA DALJINSKU KONTROLU I UPRAVLJANJE VOZNIM PARKOM. 
 
  - PRODAJU RAČUNARA I KOMPONENTI KAO I OSTALE PRIPADAJUĆE OPREME
  -RAČUNARE od komponenti po izboru, gotove konfiguracije, brand name računare: IBM, HP, ACER, ASUS desktop, servere i notebook računare. ŠTAMPAČE (linijske, matrične,laserske, InkJet, termalne) i SKENERE vodećih svetskih proizvođaća:HP,  IBM, FUJITSU, OKI, LEXMARK, PRINTRONIX, EPSON i CANON. APC UPS-ove i protektore(Surge Arrest), digitalne fotoaparate i video projektore.
  -Telefone (fiksne i mobilne), telefonske centrale, Skype i VoIP telefone, FISKALNE KASE I FISKALNE ŠTAMPAČE “GALEB”.
  - POS OPREMU: pos štampače, bar kod čitače, mobilne terminale, touch monitore, touch računare, ...
 
  - INTERNET– Izrada WEB prezentacija uz pomoć CMS sistema (Joomla) sa bazom podataka, samostalnim ažuriranjem i optimizovanjem za pozicioniranje na domaće i svetske pretraživače.U saradnji sa vodećim provajderima nudimo vam pomoć kod povezivanja na intrnet kao i kod registracije domena i hostinga.
  -Izradu Web(internet) prodavnica za prodaju robe preko interneta. Oglašavanje na Googl-u.
 
  -POTROŠNI MATERIJAL ZA RAČUNARSKU I BIRO OPREMU
-Kertridže za laserske i inkdžet štampače, tonere i delove za kopir aparate, ribone za matrične štampače.
Filmove i tonere za FAX aparate, trake za kalkulatore i pisaće mašine, CD-R, CD-RW, DVD diskove,
FLEŠ MEMORIJE, baterije za mobilne i bežične telefone.Tabulir papir 240x12“ i 380x12“za matrične i lin.štampače.
 

Dugogodišnje iskustvo (ove godine punimo 24 godina postojanja), kvalitetna i opštepriznata ekipa eksperata i nebrojeni zadovoljni korisnici garancija su našeg kvaliteta.

Kontaktirajte nas, sigurno imamo nešto za vas.

.

.

Bookmark and Share